Mensenwerk

Een gastvrije ontvangst. Bhaarti en haar collega's staan voor je klaar.

Bhaarti Bholasing werkt al bijna 25 jaar bij de provincie: “En altijd met een lach. Ook toen mijn functie verdween in 2008. Toen heb ik gewoon alles aangepakt wat zich voordeed. Want het is wel mijn provincie hè. Dit werk en deze plek horen bij mij.”

Hospitality team

Bhaarti (links op de foto) maakt deel uit van het Hospitality team, dat bezoekers ontvangt en de weg wijst. “We zitten in het gerenoveerde hoofdgebouw niet meer achter een balie, dat schept afstand. We werken met een iPad en ‘ear pods’. Zo zijn we veel zichtbaarder.

We verwelkomen bezoekers en begeleiden hen naar de wachtruimte, waar een medewerker hen ophaalt. Of we brengen hen rechtstreeks naar de 3e verdieping (waar het bestuur zich bevindt), als ze daar een afspraak hebben. We staan altijd met zijn tweeën bij de ontvangst, zodat een van ons de bezoekers kan begeleiden.”

“Dat het gebouw nu zoveel lichter is, maakt het werk nog prettiger”

Even bijspringen

“We gaan als Hospitality team samenwerken met de catering en logistiek/postkamer. Dat is vooral fijn als het ergens druk is, dat je als collega’s even bijspringt. We hebben al verschillende trainingen gedaan met elkaar. Ik verheug me erg op de samenwerking in het ‘nieuwe’ gebouw. Heel fijn dat het hoofdgebouw nu zoveel lichter is en dat de faciliteiten zijn verbeterd. Dat maakt het werk nog prettiger.”

Deel deze pagina